https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКалин Стоянов: По безспорен начин е установено, че другият автомобил е отнел...

Калин Стоянов: По безспорен начин е установено, че другият автомобил е отнел предимството на НСО

“Това, което е установено безспорен начин, е, че другият автомобил, реално е отнел предимството на НСО”, каза пред журналисти в Казанлък служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов във връзка с вчерашния пътен инцидент в Аксаково с автомобил на Националната служба за охрана, в който е пътувал съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков, и при който загина мъж, а жена е настанена в болнично заведение с опасност за живота.

“Не мога да коментирам подробности по случая, образувано е производство, което е под надзора на Военна прокуратура”, посочи министър Стоянов.

“Считам, че всичко ще бъде изяснено в рамките на разследването, включително и скоростта, за която в момента доста се говори. Единственият начин това да бъде направено, е автотехническа експертиза, която, предполагам, ще бъде назначена в рамките на днешния ден”, добави той.

“Като бивш премиер Кирил Петков има право да бъде охраняван от служители на НСО в продължение на четири години”, каза Калин Стоянов в отговор на въпрос защо съпредседателят на “Продължаваме промяната” е пътувал с охрана.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X