https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораЗа какво и за къде се бори Ваня Григорова?

За какво и за къде се бори Ваня Григорова?

Ваня Григорова влиза в битката за народната любов. Тя е водач на две листи за Народното събрание и евролистата на партия „Солидарна България”. Григорова получава пълна подкрепа за кандидатурата си от мъжа до себе си и цялото й семейство.

„Винаги сме били заедно през последните поне 15 години. Обсъждали сме всички проблеми и възможни решения. Той включително дава крачки назад, за да даде възможност на мен да вървя напред. Всъщност той можеше да бъде изключително полезен в Народното събрание, но и в момента стои назад. Именно за да няма критики към мен, че има семейна кандидатура”, заяви Григорова.

Дъщеря й, която учи в Италия, помага за популяризацията на кампанията в социалните мрежи.

„Затова нямаме и професионален пиар за социални мрежи”, каза Григорова. „Майка ми е тази, която също ме подкрепя и преживява най-силно всички лъжи, които чува за мен. И често ми се налага да обяснявам, защо не е вярно, че съм получила поредните 7 милиона от поредния български милионер. И защо след като съм ги получила, няма клипове в радиото и в телевизията, така че да популяризираме коалицията възможно най-бързо”ы заяви Григорова.

Запитана как би обяснила с едно изречение на 10-годишно дете, какво точно правят депутатите в парламента, тя каза:

„Разговорите в парламента приличат много на споровете в училище между учители, които трябва да решат дали да накажат Петър, който е дошъл без новия учебник, защото родителите му нямат възможност да го купят, или да наградят Георги, който е дошъл с възможно най-модерния таблет. Тоест да подпомогнем уязвимите и да насърчим тези, които имат възможности или обратното”, каза Григорова.

„До момента политиката ме обогатява с приятели и познати, разбира се и с опоненти. Аз съм част от политиката, дори когато работя като синдикалист. И до момента никой не може да каже, че съм се обогатила”, каза Григорова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X