https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаХристо Иванов отговори на Пеевски: Следващо управление с него няма да има,...

Христо Иванов отговори на Пеевски: Следващо управление с него няма да има, всички лъжи ще излязат наяве

“Г-н Пеевски няма да престане да атакува, понеже съм свидетел на неговите изключително унизителни опити, заставайки буквално на четири крака, да се моли на всички хора, които имат връзки с Америка”, каза пред журналисти в Народното събрание Христо Иванов.

“Тъй като господин Делян Пеевски не може да стане премиер, бидейки лице от списъка на Магнитски, този разговор се превръща в безсмислен. Той твърди, че има записан такъв разговор, но това не е вярно. Мога да ви уверя, че никога, и за секунда, не ми е минавало наум да се кандидатирам за президент”, поясни той.

“Ясната ни кауза сега е да не допуснем по никакъв начин г-н Пеевски на власт”.

“Няколко пъти в политическата си кариера съм можел да се кандидатирам за президент, и публично е ясно, че това не е ставало”, обясни Иванов.

“Призовавам да се върнем към нормално публично финансиране”, коментира той по повод изтеклите записи.

“Категорично казвам, че следващо управление с Пеевски няма да има. Всички лъжи ще излязат наяве. Тази кална кампания, която виждате, е смъртният писък на Пеевски. Обективно той гласува измененията в Конституцията за съдебната власт с това, което на него му изнася. Аз имам да разкажа много интересни неща, но няма да го направя”, заяви още Иванов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X