https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнциденти5 сигнала вдигнаха на крак пожарната в Русе през изминалото денонощие

5 сигнала вдигнаха на крак пожарната в Русе през изминалото денонощие

За изминалото денонощие в РДПБЗН – Русе са регистрирани 5 сигнала, които са наложили намесата на екипите на дирекцията.

За времето от 13:05 до 15:05 ч. екип от Втора РСПБЗН е ликвидирал горене възникнало в стая на апартамент на адрес в Русе на ул. Петко Р. Славейков. При инцидента не са пострадали хора. Има нанесени щети, като вероятната причина за пожара е късо съединение във включен сешоар.

От 15:05 до 15:25 ч. екип от пожарната е съдействал на граждани на ул. Сливница за осигуряване на достъп до лице, за което имало съмнения, че е пострадало. Човекът е бил открит в добро здравословно състояние.

Екип от Първа РСПБЗН е реагирал в 18.37 ч. на подобен сигнал и на адрес на ул. Муткурова в Русе, където пожарникарите са съдействали за осигуряване на достъп до дете на година и половина, което се е заключило. До апартамента е достигнато през прозорец на тераса като е използвана автомеханична стълба. Детето е открито в добро здравословно състояние и е предадено на майка му.

Тази нощ в 00:05 ч. един екип от РСПБЗН-Бяла е изпратен на ПТП с товарен автомобил със съмнения за затиснат водач, което е било възникнало в гр. Бяла в района на кръговото движение при Мост на Колю Фичето. На местопроизшествието е изяснено, че водачът не е затиснат. Предприети са мерки за обезопасяване на транспортното средство.

Между 01:50 и 02:30 ч. и екип от ССОД при РДПБЗН-Русе е изпратен за оказване на съдействие на граждани, този път за осигуряване на достъп до възрастни хора, блокирани в стая на апартамент, поради механична повреда на врата. До апартамента, намиращ се на адрес на ул. Захари Стоянов в Русе, е достигнато през прозорец с помощта на разтегателна стълба.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X