https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаАйдоан Джелил: Хората искат стабилно управление и работещи общини

Айдоан Джелил: Хората искат стабилно управление и работещи общини

“Ако хората не излязат да гласуват сега, което от своя страна да доведе до едно стабилно управление след 9 юни, има опасност от влизането в нов цикъл от избор, което е много лошо за държавата, за хората. Аз лично съм оптимист за резултата на Движението за права и свободи, защото всеки ден се срещам с хора и всички те искат това да приключи”. Това заяви в интервю за Дарик радио областният председател на ДПС Айдоан Джелил, който е втори в листата за изборите.

По думите му хората искат общините да подобрят инфраструктурата и социалната си политика. За тази цел те трябва да могат да функционират нормално, да кандидатстват и да печелят проекти, които да подобряват живота на хората.

Обновлението, което започна в Движението за права и свободи според Айдоан Джелил е естествен процес. Самият той е извървял всички стъпки по партийната йерархия – от младежки лидер до областен председател “Аз съм екипен играч, а с добър екип може да постигнеш всичко. Има много млади хора в листата които носят положителен заряд. Не носят негативите на по-старите, които ще се съгласите с мен, че човек се изхабява с времето. И някак си за момента се приемат добре от хората”, поясни Джелил

По думите му социалната и жилищната политика ще продължат да бъдат приоритет за ДПС и в следващото народно събрания, а и в местния парламент. “Народното събрание може да наложи норми, които да задължат общините да обръщат по-голямо внимание на социалната политика и по този начин да се гарантира социалния статус на всички хора”, категоричен бе Айдоан Джелил.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X