https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКрими48-годишен мъж е задържан с кокаин и амфетамин при спецоперация на полицията

48-годишен мъж е задържан с кокаин и амфетамин при спецоперация на полицията

48-годишен мъж е задържан с кокаин и амфетамин при спецоперация на полицията. Действията са реализирани от служители на секторите „Противодействие на криминалната престъпност“ и „Специални тактически действия“ при ОДМВР – Русе, под надзора на прокуратурата.

В хода на специализираната полицейска операция, на 28 май в русенската местност „Астарджийка“ е задържан 48-годишен русенец. В момента на залавянето мъжът е пренасял найлонова торбичка, съдържаща кокаин, електронна везна и полиетиленови пликчета с цип. Впоследствие е показал и скривалище в близост, където е открито количество амфетамин и полиетиленови пликчета с шлиц.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР – Русе за престъпление по чл. 354а, ал.2 от НК. Мъжът първоначално е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР, вчера му е повдигнато обвинение и с постановление на прокуратурата му е постановено задържане до 72 часа.

Общо количествата на иззетите от полицията наркотици са 94 грама кокаин и близо 900 грама амфетамин. Работата по разследването продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Русе.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X