https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниДве могилиАлизан Яхова: Гледаме в една посока с жителите на Каран Върбовка –...

Ализан Яхова: Гледаме в една посока с жителите на Каран Върбовка – на България е нужна стабилност, която да гарантира по-добър и по-сигурен живот

Предизборният ден завърши със среща в село Каран Върбовка, община Две могили. Малко населено място с 293 избиратели, от които на последните парламентарни избори са гласували 130. От тях 24 са дали вота си за ПП „Движение за права и свободи“ /ПП ДПС/. Водачът на листата от кандидати за народни представители от ПП ДПС в 19-и МИР – Русе Ализан Яхова, Айдоан Джелил и Сезер Сабах, както и общинският председател Юсеин Юсеинов разговаряха с жители на селото.

„Благодаря им за сериозния разговор! Те очакват решение на големия им проблем – липса на автобусен транспорт и са откъснати от общинския център. Аз съм народният им представител, и с подкрепата на ПГ на ДПС, този проблем е поставен в дневния ред на Министерство на транспорта и НСОРБ.

Гледаме в една посока с жителите на Каран Върбовка – на България е нужна стабилност, която да гарантира по-добър и по-сигурен живот.

Това може да бъде постигнато чрез управление, в което участва и ДПС“, подчерта г-жа Яхова.

Купуването и продаването на гласува е престъпление!

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X