https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиНамериха изгубеното във Велико Търново дете

Намериха изгубеното във Велико Търново дете

Изгубеното 11-годишно момиче от Габрово, вече е намерено и е живо и здраво. Било е извън Велико Търново между селата Шемшево и Буковец, съобщиха от полицията в града.

5 часа полиция и музейни работници издирваха четвъртокласничката около хълма Царевец. 3 пъти са обходени всички потайности зад крепостните стени. След като камери на обекта засекли момиченцето да напуска само през портите на крепостта, периметърът бе разширен.

“Учителките разказаха, че детето било много затворено. Контактувало само с две свои съученички, с които се изкачили до патриаршията. Били заедно, но само докато другите момичета се обърнали, то изчезнало. Не съм забелязала кога е излязло от крепостта, днес имахме страшно много ученически групи, защото всеки последен четвъртък от месеца входът е безплатен”, обясни служителка от охраната на Царевец.

“Днес около 13:15 ч. в Областната дирекция на МВР е получен сигнал, че е изгубено или изчезнало момиченце на 11 г. То е било с група на екскурзия от Габрово. От крепостта Царевец изчезва и повече не е видяно. Незабавно е организирано издирването на детето, като бяха включени всички екипи от дирекцията, районното управление, пожарната, частните охранителни фирми, таксиметровите шофьори и много граждани”, заявиха на брифинг от полицията.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X