https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоБлизки и приятели изпратиха Борислав Зюмбюлев в последния му път

Близки и приятели изпратиха Борислав Зюмбюлев в последния му път

Роднини, приятели и колеги, сред които публични личности и редица представители на гилдията, изпратиха журналиста и главен редактор на “24 часа” Борислав Зюмбюлев в последния му земен път.

Поклонението се състоя в православния гробищен парк “Свети Архангел Михаил” в столичния квартал “Бояна”. Зюмбюлев почина внезапно на 27 май, на 55-годишна възраст.

“С Борето се познавам повече от 30 години. Много пъти съм се обръщал към него като колега и като приятел за много неща, за помощ – нито един път не е отказал”, каза журналистът Мохамед Халаф и добави, че Зюмбюлев е бил истински приятел и истински човек.

По думите му Зюмбюлев е познавал всички неща в дълбочина. “Сякаш той искаше да събира целия свят. Всичко, каквото има в него. Потресен съм, защото имахме уговорка да се виждаме. Сбогом казвам на него, но той си остава в нас”, добави Халаф и отбеляза: “Борката беше истински журналист. От този тип журналисти вече има много рядко в българските медии. Беше такъв тип човек, който обичаше много, обичаше семейството си, хората и приятелите. Искрен в чувствата си. Може да се говори за Борето с часове”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X