https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаТанер Кабилов в Бъзовец: ДПС работи за хората и в насока –...

Танер Кабилов в Бъзовец: ДПС работи за хората и в насока – всички възможности, предлагани по линията Брюксел-София-местна власт, да достигнат и до малките населени места

За мен е радост, че в село Бъзовец имах възможността да говоря с хората, пред които съм израснал и е минало моето детство. Имахме прекрасна среща, на която поговорихме за техните проблеми, за това как можем да ги решим и да градим бъдещето си заедно.

На срещата припомнихме, че по инициатива на ДПС за първи път в държавния бюджет за 2024 г. има общинска публична инвестиционна програма с прогнозен размер от 1 млрд. лв. С новото начало, поставено от председателя Делян Пеевски и председателя Доц. д-р Джевдет Чакъров, се гарантира, че парите по програми няма да отидат само в големите градове.

ДПС работи за хората и в насока – всички възможности, предлагани по линията Брюксел-София-местна власт, да достигнат и до малките населени места.

На срещата присъстваха: Ализан Яхова – член на ЦОБ на ДПС и водач на листа ДПС-Русе, Танер Кабилов – член на ЦОБ на ДПС и кандидат за ЕП, Айдоан Джелил – областен председател ДПС-Русе и кандидат за народен представител, Сезер Сабах – кандидат за народен представител, Юсеин Юсеинов – общински председател на ДПС град Две могили.

Присъединете се към нас за по-добра България в сърцето на Европа с бюлетина номер 28!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X