https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноВсички играят в „Скрита самоличност“

Всички играят в „Скрита самоличност“

От 3 юни световният хит „Скрита самоличност“ ще промени завинаги българския ефир, изпращайки в историята схващането, че за да спечелиш голяма сума пари от телевизионна игра са нужни много знания или късмет. Всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA, 100 000 лв. ще очакват най-наблюдателните сред участниците във формата, които ще се доверяват единствено на своята интуиция и логическо мислене. С усмивка по пътя към голямата награда ще ги отвежда обичаният актьор Герасим Георгиев-Геро, който беше специален гост на „Събуди се“, броени дни преди старта.

„Сега хората пак ще кажат, че всичко е за първи път, но този формат наистина ще е нещо уникално за България. Идеята за излъчването му у нас отлежава от 15 години, но сега му дойде времето, и вярвам, че няма нищо случайно. Той стартира през 2006 г. в САЩ, но ние заимстваме повече от италианската му версия, където се развива успешно вече 12 години. Определено го усетих като моето и ми трябваше много малко време, за да вляза в ролята на негов водещ“ – разкри Герасим Георгиев-Геро.

Заредени с много добро настроение, епизодите на „Скрита самоличност“ ще са чудесен повод за още споделено време на цялото семейство пред телевизионния екран. Увлекателното разследване на мистериозните личности по списък с техните професии или хобита, няма да остави никой безучастен, защото зрителите ще се забавляват и играят заедно с участника, докато се разиграват сериозни суми пари. „Никак е лесно, но е много интересно. Аз също не знам кой кой е в играта и нарочно поисках да е така, за да гадая кои са самоличностите, заедно с участника“ – сподели още водещият Герасим Георгиев-Геро пред Марина Цекова.

„Скрита самоличност“ провокира детективския нюх и държи вниманието до последната минута. Неочакваните обрати, допълнителните улики и жокери, правят играта още по-динамична и вълнуваща. Ключов етап в следствието е появата на тайнствения роднина на финала, разпознаването на който може да удвои спечелената до този момент сума от участника. Още в премиерните епизоди на предаването, зрителите ще станат свидетели на първото достигане до голямата награда от 100 000 лв.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X