https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноОтнеха короната на "Мис България" от Елизабет Кравец

Отнеха короната на “Мис България” от Елизабет Кравец

Елизабет Кравец, която спечели конкурса “Мис България” през 2023 г., ще трябва да се сбогува с короната си. Това стана ясно от решение, публикувано във фейсбук страницата на конкурса.

В него се посочва, че Кравец е освободена от титлата си, защото не е изпълнявала задълженията си и е подронвала репутацията на конкурса.

„За съжаление, тези нарушения увредиха репутацията, имиджа и престижа на нашия национален конкурс за красота, като г-ца Кравец не изпълни задълженията налагани от дадената й титла. В резултат на това организацията Мис България понесе щети накърняващи нейните бизнес отношения както с дългогодишни партньори, така и с нови такива”, пише в решението.

“След внимателно разглеждане и обстоен преглед на обстоятелствата, организацията Мис България реши, че тези нарушения подкопават интегритета и репутацията на конкурса и неговата общност. В резултат на това, г-н Гаел Бонел Санчез, ръководител на конкурса, няма друг избор, освен да отнеме титлата и короната от г-ца Елизабет Кравец, като това решение влиза в сила незабавно”, посочват от организацията.

Считано от днес Елизабет Кравец няма право да ползва търговската марка с наименованието „Мис България” в своята комуникация, включително в социалните мрежи и във фактурите си.

Първата подгласничка, Илияна Борисова, ще поеме титлата на “Мис България” и ще изпълнява отговорностите, свързани с короната.

„Ние имаме пълно доверие в нейната способност да представлява нашата организация с грация, достойнство и в съответствие с нашите ценности. Ние разбираме, че това решение може да изненада мнозина”, пишат от “Мис България”.

“Желаем на г-ца Елизабет Кравец, бивша “Мис България”, всичко най-добро в бъдещите и начинания. Многократно сме я уведомявали за проблемите и се надяваме, че тя разбира и уважава основанията за взимане на това решение. Благодарим ви за разбирането и продължаващата подкрепа към организацията Мис България”, добавят още организаторите.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X