https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиПетима са заловени при полицейски проверки да управляват моторни превозни средства без...

Петима са заловени при полицейски проверки да управляват моторни превозни средства без да са правоспособни и след употреба на алкохол

На 2 юни около 04:30 часа на бул. Липник в Русе от полицейски екип на Второ РУ е извършена проверка на лек автомобил „Форд Фиеста“, при която като водач на превозното средство е установена жена от Русе на 29 г. Тя е била тествана за употреба на алкохол, при което дрегерът е отчел концентрация над 1.2 промила.

На същата дата около 22:40 часа, на бул. Тутракан в Русе, от екип на Второ РУ е заловен още един нарушител. Униформените са установили, че 63-годишен мъж от разградско село, управлявал лек автомобил „Фолксваген Пасат“ със силистренска регистрация, като неправоспособен водач.

Вчера около 11 часа на ул. „Шипка“ в Русе полицейски екип от Второ РУ е предприел проверка на трима мотористи, които са се движели един след друг – 24-годишен водач с мотопед марка “Пух”; 40-годишен с мотопед “Томос”; и 50-годишен мъж с мотопед “Полимобил”. В хода на полицейските действия е станало ясно, че и тримата са неправоспособни водачи, управлявали са мотопеди без поставени регистрационни табели, като при справка се е оказало, че те не са регистрирани по надлежния ред. Униформените са установили още, че 40-годишният е и с положителна проба за алкохол, като дрегерът е показал концентрация над 1,2 на хиляда.

Всички нарушенията са документирани от полицейските органи и са предприети необходимите административни и наказателни действия.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X