https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниСтефан Лъвчиев от Дунав (Русе) с бронз от Държавното по тенис на...

Стефан Лъвчиев от Дунав (Русе) с бронз от Държавното по тенис на маса за мъже и жени

Стефан Лъвчиев от Дунав спечели бронз на Държавното първенство по тенис на маса за мъже и жени, съобщи треньорът на русенския клуб Петър Петров.

Той уточни, че на шампионата в Панагюрище опитният състезател е стигнал до медала в надпреварата при смесените двойки в партньорство с бившата представителка на Дунав и настояща на Комфорт (Варна) Надя Убчева.

Те са спечелили срещу Радослав Котев/Калина Христова на четвъртфиналите с 3:1 гейма. На полуфиналите обаче двамата са повели с 2:0 гейма на Сиделя Мутлу/Ерен Бекир, но са отстъпили в следващите три части и така са останали на крачка от финал, каза още Петров.

Освен на Лъвчиев старши треньорът на Дунав беше гласувал доверие в различните дисциплини на Държавното първенство на Кирил Попов, Огнян Тодоров, братята Даниел и Емануел Гайбакян и на Анита Петкова.

След успеха си при 19-годишните на турнира „Олимпийски надежди“ 15-годишната състезателка намери място сред най-добрите 16 при дебюта си при жените. До четвъртфиналите достигна Даниел Гайбакян в индивидуалната надпревара при мъжете, както и Попов в партньорство с Лъвчиев при мъжките двойки и с Елица Грънчарова при смесените.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X