https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниДве могилиДве бързи производства са образувани срещу водачи на МПС за шофиране с...

Две бързи производства са образувани срещу водачи на МПС за шофиране с положителни проби за алкохол и наркотици

Две бързи производства са образувани срещу водачи на МПС за шофиране с положителни проби за алкохол и наркотици. Двамата са заловени при проверки от екипи на Второ РУ и РУ – Две могили.

Около 04:10 ч. на 3 юни в гр. Русе на ул. Чипровци от полицейски автонаряд е спрян лек автомобил “Кадилак“ и в хода на последвалата проверка е установено, че водачът му – русенец на 36 г. управлява с положителни проби за алкохол и наркотици. Уредите са показали съответно концентрация над 1.0 промила и положителна реакция за амфетамин и метамфетамин. Констатираното от униформените е документирано. Мъжът е дал проба за изследване. По случая е образувано бързо производство по описа на Второ РУ за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК.

Около 09:10 ч. вчера от служители на РУ-Две могили е спрян лек автомобил „Алфа Ромео“ с водач 25-годишен мъж и при направена проверка за употреба на наркотици с техническо средство е отчетен положителен резултат за амфетамин и метамфетамин. На водача е съставен акт и издаден талон за изследване, след което е задържан и отведен в медицинско заведение, където е дал проби. По случая е започнато бързо производство по описа на РУ – Две могили за престъпление по чл.343б, ал. 3 от НК.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X