https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниКейт Мидълтън ще присъства на парада по случай рождения ден на Чарлз...

Кейт Мидълтън ще присъства на парада по случай рождения ден на Чарлз III

Принцеса Кейт, която страда от рак, обяви, че днес (събота) ще се появи за първи път от месеци насам на парада по случай рождения ден на крал Чарлз Трети, и изрази радостта си от “добрия напредък” на своето лечение, предаде Франс прес.

В съобщение, публикувано снощи в социалните мрежи, съпругата на принц Уилям даде първите новини за здравословното си състояние след обявяването на заболяването ѝ в края на март.

Принцесата, която не се е появявала на публични места от Коледа, изглеждаше уморена след седмици на мълчание, които подхраниха спекулации.

“Имам добър напредък, но както всеки, подложен на химиотерапия, знае, има добри и лоши дни”, написа 42-годишната Кейт в съобщението си, придружено със снимка, направена малко по-рано тази седмица а Уиндзор.

“Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца”, допълва тя.

“Очаквам с нетърпение да присъствам на парада по случай рождения ден на краля този уикенд със семейството си и се надявам да мога да взема участие в някои публични ангажименти това лято, въпреки че все още не съм се възстановила напълно”, съобщи принцесата.

В съобщението си Кейт не уточнява как смята да участва в парада по случай рождения ден на краля, който по традиция се провежда през юни, въпреки че истинският му рожден ден е през ноември, посочва АФП.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X