https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноbTV отмъкна три звезди на NOVA

bTV отмъкна три звезди на NOVA

Битката за рейтинга на тв риалитата става все по-ожесточена. Предстои новият челен сблъсък „Биг Брадър” (NOVA) срещу „Островът на 100-те гривни” (bTV) и двете телевизии ще се избият за зрители.

bTV отмъкна три звезди на NOVA от „Игри на волята”.

“Островът на 100-те гривни”, който тръгна наесен, отсега дава заявка да провокира висок зрителски интерес, особено пък след като в него ще се съберат култови риалити имена.

Култови имена от последните сезони на екстремното шоу на Нова тв “Игри на волята” се оказаха силно привлечени от “Островът на 100-те гривни” на bTV и намеците, които правят в социалните мрежи, вече са толкова явни, че изводите са неизбежни, пише БЛИЦ.

Става дума за култови имена като тези на Валери, Мудева, Мирела от предишния и от по-предишния сезон на “Игрите”, които наскоро пуснаха любопитни сторита от… Филипините.

Именно на това екзотично местенце се снима в момента новия риалити формат, а тяхното присъствие там със сигурност не е случайно. Каква точно ще е ролята им в шоуто обаче предстои да видим.

Факт е обаче, че кражбата на кадри, която bTV прави спрямо Нова тв, няма как да остане без последствия, ако познаваме добре родния тв фолклор. Сега вероятно, за да си “върнат за жеста”, от Нова ще направят още по-мощен контраудар.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X