https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноГатьо с интересни признания след Hell's Kitchen

Гатьо с интересни признания след Hell’s Kitchen

Култовият готвач Гатьо, който прикова вниманието в “Хелс Китчън” така, както го направи преди това и в “Игри на волята”, най-накрая изплю камъчето, което не се оказа толкова сериозна изненада за тези, които са следели развоя на събитията в кулинарната надпревара, пише “Стандарт”.

Гатьо призна, че не общува и до момента с фолкпевицата Бони, като дори я е блокирал и в профилите си в социалните мрежи, а причината, както може да се досетите, е покъртителна.

“Бони я познавам от “Хелс Китчън”. Преди това не съм я познавал, виждал съм я по участия. Никога не съм комуникирал с този човек. В началото ми направи добро впечатление. Говорихме си, майтапи, това-онова. И в един момент не знам какво се случи. Явно искаше да покаже същността си, защото крайно време беше да избухне.

Гатьо разкри, че се е виждал като победител в Кухнята на ада, но е категоричен, че след като Алекс Гърдева е спечелила първото място, значи е достойна за него. Не спести коментар и за Чоткин:

“Чоткин изглежда нормално момче, малко лудичък, но е готин. Както се казва – от готините луди. Единствено не разбрах как може да се сгодиш за някого, без да го познаваш, и да кажеш това ми е голямата любов. Дали го направи заради риалити шоуто или го направи наистина – не знам. Дано да има късмет момчето в живота. Пожелавам му само хубави работи да му се случват.”

Гатьо заяви, че е доволен от участието си и че е показал, че и мъжете могат да готвят.

“Не професионално, защото не съм завършил такова училище, разбира се. Обикновен човек съм, който си прави варен ориз с пържоли, защото това му е любимото ядене. Спортистите това ядем”. Казва, че има да сваля 10 кг и за един месец ще го направи, пише “Телеграф”.

Гатьо призна, че това лято го очаква ново предизвикателство, но за момента няма право да говори за него. Издаде обаче, че ще е на плажа. Разкри, че не е опиянен от славата и че хората, които се взимат на сериозно са комплексари.

“Мен славата не може да ме обземе. Никога не съм се чувствал по-друг от хората. Аз съм си обикновен човек. Не ме интересува, че съм участвал в някакви формати. Това само комплексарите го правят. Те са надути и надменни. Животът си ми е същият. Нищо не се е променило. Гледам си децата, гледам си жената, ходя си на работа”, категоричен е той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X