https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниОт Дунав (Русе) разясниха детайли за подготовката и селекцията през лятото

От Дунав (Русе) разясниха детайли за подготовката и селекцията през лятото

Двуразови тренировки включва графикът на Дунав (Русе) през първата седмица от лятната подготовка на отбора, съобщиха от втородивизионния клуб. Сутрин и вечер футболистите ще редуват физически упражнения във фитнеса и игрови занимания на терените на спортния комплекс в квартал “Здравец” и на Градския стадион, като само събота и неделя ще има по една тренировка.

БТА припомня, че Дунав започна подготовка вчера с 20 футболисти. От тях трима са сигурните нови попълнения, а други двама ще минат пробен период, в който щабът на треньора Мартин Ковачев ще преценява дали тяхното състояние и качества ще са полезни за отбора през новия сезон във Втора лига.

От клуба добавиха, че се очакват още играчи на проби, включително и от чужбина, като уточниха, че няма да се залага на количество, а на „момчета, които искат да влязат в битка и да се впишат в колектива“.

“Дунав интегрира в редицата си и много млади футболисти, от които ще се очаква да бъдат основа на отбора през новата доста дълга кампания“, съобщиха още по този повод русенци.

Вече са ясни и повечето от допълнителните детайли около предварително анонсирания списък с контроли. На 26 юни от 18:30 часа Дунав приема Добруджа на Градския стадион в Русе, а на 29 юни в същия час отборът гостува на Лудогорец II. На 6 юли ще се играе приятелската среща с Локомотив в Горна Оряховица, като часът ще бъде уточнен в близките дни. На 9 юли е мачът с втория от елита през миналия сезон Черно море във Варна. На 13 юли е предвидено да има представяне на отбора пред публиката в Русе, за което се търси съперник, съобщиха още от клуба.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X