https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаКостадинов: "Възраждане" няма да спре да защитава България и националните ни интереси,...

Костадинов: “Възраждане” няма да спре да защитава България и националните ни интереси, независимо от нихилизма, апатията и глупостта

Обръщам се само към своите сънародници, защото независимо от дадените ни временно власт и постов в тази зала, ние трябва да сме едно – българи. Малцина от вас, драги сънародници, упражниха правото си на глас. От вас 70% останахте вкъщи. Не намерихте време и мотивация да изберете някой от тази зала. Не видяхте някой, достоен за доверие. Това заяви Костадин Костадинов в декларация на ПГ на “Възраждане” в началото на първото заседание на 50-ото Народно събрание.

“70% от народа остана вкъщи и така на практика гласува вот на недоверие на собствената си държава. И ако в първите часове и дни това нас, малцината гласували, ни гневеше, скоро дойде ред на отчаянието. За негласувалите няма значение кой е тук в тази зала.

Не бива да забравяме, че за мнозинството тук в тази зала има още по-малко значение кой им е гласуват този вот на недоверие. Те просто са ви благодарни, драги сънародници, защото вие с вашата пасивност ги бетонирате в меките им столове. В този разлом между пасивни национални нихилисти и активно политически илюзионисти остатъците от българската държавност пропадат все по-дълбоко. Илюзионистите не можем да ги разберем, но нихилистите можем да ги разберем, да разберем техният гняв и пасивност да накажат политиците. Защото познаваме дълбоко коренения в нашата народопсихология принцип, че всички са маскари.

Ето защо днес съм смирен – вярвам в думите, които неведнъж съм изричал и сега пак изрекох в клетвата си. Във всичките си действия да се ръководя от народа – вярвам в тази клетва. Ние от „Възраждане“ искаме възмездие срещу тези, които доведоха народа до кома, до пълна клинична и критична липса на интерес към бъдещето на страната ни.

Управляващите предатели ни предаваха и вероятно пак ще предават нашите надежди. Идеята за промяна отново ще бъде продадена за лични изгоди или от глупост. Медиите отново ще пишат това, което им се нарежда. Отруденти български мюсюлмани ще гласуват по команда и на екскурзия отново. Ненаказаните престъпници отново ще купуват скъпите си костюми, по които ще ги посрещат в посолството. Родителите ни ще продължават да броят стотинките до следващата си унизителна пенсия. Децата ни отново ще заминават надалеч.

Ние ще регистрираме отново и отново симптомите на престоящата смърт на нацията. Освен ако не се събудим сега. Българският народ удари звучен шамар на т.нар политически елит, които дълго трябва да кънти в празните глави на част от тази зала – народът откровено презира хората от парламента. Въпреки че държавата умира пред очите ни, в ръцете ни, 70% от нашите сънародници не са впечатлени от това. 20% дори го харесват. 2/3 от народа постави равен знак между елит и държава, а така убива собственото си чедо – българската държава. Затова сме длъжни да спечелим отново народа ни.

„Възраждане“ няма да спре да защитава България, българите и българските национални интереси, независимо от нихилизма, апатията и глупостта. Ние друг народ нямаме, ние друга родина нямаме. Добър, лош – народът е нашето семейство и ние няма да го предадем никога. Ако трябва ще се бием, ако трябва – ще умрем за него”, заяви от трибуната лидерът на “Възраждане”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X