https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаЦончо Ганев: От „Величие“ бързо забравиха обещанията си

Цончо Ганев: От „Величие“ бързо забравиха обещанията си

Народният представител от „Възраждане“ Цончо Ганев разкритикува партия „Величие“ заради избора им да подкрепят номинацията на Анна Александрова от ГЕРБ-СДС, която бе избрана да оглави временната комисия за изработване на проект на правилник за организацията и дейността на Народното събрание. Освен ГЕРБ-СДС, тя получи подкрепа от ДПС и „Величие“.

Ганев обясни, че именно заради такива действия българските граждани не искат да ходят на гласуват на избори, защото в продължение на 35 години биват лъгани.

Логично беше ние като коалиционна партия да имаме своя кандидатура и логично беше тези, които твърдят, че не са заедно с ГЕРБ и ДПС да гласуват против тяхната номинация. Само че още на първото гласуване ГЕРБ и ДПС получиха явната подкрепа на партия „Величие“, която даваше заявки, че ще разобличава задкулисието и ще се бори срещу това, което имаме като управление в последните 35 години. Но ето че още при първото важно гласуване гласуваха заедно с тях „за“. Дори доскорошната патерица на ГЕРБ и ДПС в лицето на ПП-ДБ гласува „против“, коментира Цончо Ганев.

„Това е причината за ниската избирателна активност, всеки един който се занимава с политика, трябва да разбере, че поетите обещания трябва да се спазват. От партия „Величие“ са решили, че ще забравят всичко, което са говорили, и ще седнат в скута. Само преди два дни лидерът на тяхната партия обясняваше, че е бил притискан от ГЕРБ и ДПС. Явно този натиск вече е материализиран“, каза още депутатът.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X