https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораСлави Трифонов: Кои партии управляваха страната ни почти една година? Помните ли?

Слави Трифонов: Кои партии управляваха страната ни почти една година? Помните ли?

Има някои български поговорки, които са меко казано отвратителни. Едната е – “Преклонена главица, сабя не я сече”. Тоест, навеждай се, бъди наведен и няма да има проблем. Сещам се за много такива хора, които са следвали поговорката. А другата е – “Всяко чудо, за три дни”. Тоест, каквото и да направиш, добро или лошо, след няколко дни всички ще го забравят. За съжаление, и това е вярно. Обаче, аз помня и сега ще ви задам няколко въпроса.  Това написа във фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

“Кои партии управляваха страната ни почти една година? Помните ли?

Помните ли кои бяха хората, които крещяха “Нито глас за Пеевски” и “Трябва да пенсионираме Борисов”, а после седнаха в скута на Пеевски и висяха пред кабинета на Борисов?

Помните ли, че подписите на Христо Иванов и Кирил Петков стояха редом до тези на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за да променят по най-вредния и абсурден начин българската Конституция?

Забравихте ли, че Кирил Петков седеше с Делян Пеевски и Бойко Борисов на видеовръзка с президента Зеленски, без да има никаква стойност и значение закона “Магнитски”? Важен беше евроатлантизмът, нали?

Забравихте ли, че според всичките тези, “сглобката” беше единствената евроатлантическа алтернатива?

Нима забравихте, че за ПП/ДБ, цитирам дословно, Пеевски се е “променил за добро”?

Помните ли, че Бойко Рашков и Асен Василев са комуникирали с контрабандисти на официални и неофициални срещи в официални институции като Министерство на Вътрешните работи и Министерство на финансите?

Помните ли, че резултатът от тези срещи беше един пудел, захапал пачки евро? После Бойко Рашков се беше снимал със същия пудел- помните ли?

Нали не сте забравили, че първите пари по Плана за възстановяване и устойчивост ги усвоиха фирмите на Кирил Петков и Асен Василев – милиони за ядливи чашки, нали беше така?

Имотната сделка на века с Чаталджа забравихте ли я?

Забравихте ли, че Лена Бориславова и настоящият вече евродепутат Никола Минчев фалшифицираха официални документи, след което ги вписаха в Търговския регистър, за да замажат лъжата на Кирил Петков?

Забравихте ли, че докато НСО бързаше за предизборната кампания на Кирил Петков, блъснаха и убиха човек край Варна?

Забравихте ли, че вместо с 60 км в час, за да се спазва закона и ограниченията по пътищата, колата, която возеше Кирил Петков, летеше с над 140 км?

Нали помните, че още на следващия ден в нарушение на всички правила, умишлено, преасфалтираха участъка на катастрофата, за да няма следи?

Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Абсолютно съм убеден, че има много хора, които помнят и които си задават тези въпроси. Както и че има много хора, които нямат нищо общо с поговорките, с които започнах. Защото, ако не беше така, нямаше да има смисъл, нали?”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X