https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактора"Величие" може да изключи членове на парламентарната си група заради гласуване с...

“Величие” може да изключи членове на парламентарната си група заради гласуване с ГЕРБ и ДПС

Партия “Величие” може да изключи членове на парламентарната си група, ако те продължат да гласуват заедно с ГЕРБ и ДПС, каза пред “Хоризонт” идеологът на формацията Ивелин Михайлов. Той уточни, че гласуването е направено по нареждане на депутат от групата:

“Те са гласували така, защото човекът, който е обследвал проблема, е казал да се гласува по този начин. Ние разследваме дали това нещо е следствие на незнание, на грешка или е умишлено”.

Според Михайлов е възможно депутати от парламентарната група да са подложени на натиск, на какъвто твърди, че е бил подложен самия той:

“Явно това изнудване и това купуване е минало и по други хора. Ще видим кои са се поддали и кои не”.

Ивелин Михайлов каза, че при следващо подобно гласуване ще има изключени от парламентарната група, дори с риск тя да се разпадне:

“Дори да се разпадне парламентарната група, при нас това не е проблем, защото ние имаме работа, която сме обещали по осветляване на процесите в България. И дори като независими депутати ние ще си свършим работата перфектно, тази, която сме обещали на нашите гласоподаватели”, каза Ивелин Михайлов, създател на партия “Величие”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X