https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиРазследват пожара в склада за слънчогледови пелети

Разследват пожара в склада за слънчогледови пелети

Във Второ РУ е образувано досъдебно във връзка с изясняването на пожар в склад на фирма в Русе.

В 08:21 часа на 22 юни в ОДМВР – Русе е постъпил сигнал за пожар, възникнал на адрес на бул. Родина в гр. Русе – в склад на фирма, в който е имало слънчогледово кюспе и слънчогледови фракции.

На местопроизшествието са били изпратени два екипа от Втора РСПБЗН Русе, два екип от Първа РСПБЗН, един от ССОД и автостълба. При пристигане на място е установено, че огънят е обхванал сградата изцяло и покривната конструкция е паднала. В близост до сградата е имало паркиран товарен автомобил, който в последствие е изместен, като е бил засегнат само брезента на ремаркето. След локализиране на пожара е организирано дежурство и доизгасяне на локални огнища от екип на Втора РСПБЗН -Русе и автостълбатата. Пострадали при произшествието няма. Причините и щетите се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.

На място е извършен оглед на местопроизшествие от дежурна оперативна група на МВР. Причините за пожара и размерът на щетите са в процес на уточняване. По случая е образувано досъдебно производство, с оглед на престъпление по чл. 330, ал. 1 от НК.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X