https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниГотвят двойник на Путин за среща на върха, отстраняват проблемите с външния...

Готвят двойник на Путин за среща на върха, отстраняват проблемите с външния вид

“Човекът, назначен за президент на Русия и приличащ на Владимир Путин, се готви за много по-значимо събитие от посещение в Северна Корея и Виетнам – съобщи телеграм каналът Generall SVR. Именно той през октомври информира, че държавният глава е починал и веднага е бил заместен от двойник. Тогава се появиха предположения, че медията е свързана със специалните служби.

Днес каналът отбеляза, че за двойника предстои ново, още по-голямо предизвикателство от визитата при Ким Чен Ун.

“Предстои срещата на ШОС (Шанхайската организация за сътрудничество – бел. ред.), която ще се проведе в Астана на 3-4 юли тази година – отбелязва още каналът. – Тази среща на върха обещава да бъде представителен и ще има много възможности двойникът да се опозори. Дубльорът сега интензивно се подготвя за това събитие – външно. Опитват се да доближат физиономията на двойника възможно най-близо до оригинала или поне да направят всичко възможно, за да премахнат видимите проблеми с външния вид на „Путин”.”

Според канала обаче не по-малко внимание се обръща и на моралната и психологическата подготовка, така че двойникът да не се предаде, ако възникнат трудни ситуации.

“Отделно “Путин” се готви за преговори в рамките на срещата на върха – отбелязва още Generall SVR. – Вчера двойникът от името на Путин проведе телефонен разговор с президента на Казахстан Касим-Жомарт Токаев, по време на който се опита да изясни някои точки и да получи подкрепа. Все пак Казахстан е страната домакин и много зависи от позицията на държавния глава. Токаев обеща подкрепа и също зададе въпроси, включително за резултатите от посещението на „Путин” в Северна Корея и Виетнам, на които получи неясни отговори. Въпреки заплахата от вторични санкции, Казахстан помага на руското ръководство в сивия внос и се възползва добре от слабата позиция на Русия.”

Според канала дубльорът е провел още един телефонен разговор с президента на Узбекистан Шавкат Мирзийоев.

“Руското ръководство беше доволно от резултатите от посещението на „президента” в Узбекистан и посъветва двойника да се свърже с Мирзийоев, за да получи подкрепа – съобщава още Generall SVR. – Посещението на дубльор на срещата на ШОС е доста рисковано начинание и може да поднесе неприятни изненади за руските власти.”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X