https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиТрима са ранени при инциденти вчера с мотопед, мотоциклет и велосипед

Трима са ранени при инциденти вчера с мотопед, мотоциклет и велосипед

Вчера сутринта, около 08:15 ч. на пътя между Русе и Николово е катастрофирал мотоциклет. Изпратеният на място полицейски екип е установил, че 28-годишен водач на „Кавазаки“ е загубил управление над превозното средство и е паднал на асфалтовата настилка, при което е пострадал. Той е отведен в русенската болница „Канев“, където е приет за лечение със скъсано сухожилие и охлузни рани по тялото. Екип на пътна полиция е документирал произшествието по административен ред. Пробата за алкохол на водача е била отрицателна.

Около 10:40 часа е регистриран сигнал за самокатастрофирал моторист в с. Щръклево. За изясняване на инцидента е изпратен екип на РУ – Две могили. Установено е, че мотопед “Кийуей Хърикен” управляван от 58-годишен мъж, около 10 часа по ул. Христо Ботев в селото, при движение в посока центъра, е паднал на пътя. В резултата на ПТП водачът е тежко пострадал – диагностициран е с фрактура на 4 ребра. Произшествието е документирано по административен ред. Пробата за алкохол на водача е била отрицателна.

Сигнал за още един пострадал като водач на двуколесно МПС – велисепед са изяснявали вчера пътните полицаи. 41-годишен мъж е бил настанен за лечение в УМБАЛ „Медика“ с фрактура на тазобедрена става, след възникнал инцидент около 11:30 часа по велоалея в Младежкия парк в Русе. Според заявеното от него е паднал на земята при преминаване през асфалтова неравност. Случаят е документиран.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X