https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБойко Борисов: Има много сериозен сигнал за най-висока степен на заплаха срещу...

Бойко Борисов: Има много сериозен сигнал за най-висока степен на заплаха срещу мен, заради Украйна е

“Ние винаги сме държали на думата си и ще предложим правителство на малцинство. Това искат нашите избиратели и затова имаме над 11% над другите. Всякакви други алтернативи се приемат лошо от симпатизантите на ГЕРБ”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

“Ще предложа правителство на отговорността. Ако излезе партия с лицето си и каже, че го подкрепя – няма да отидем на избори. Искам партия, не отделни лица. Не съм Кирил Петков и не вербувам депутати”, посочи още Борисов.

“Вчера излезе огромна лъжа, което ме притесни. Има много сериозен сигнал за най-висока степен на заплаха срещу мен. Предполагам колегите от ДАНС МВР и НСО са взели мерки. И вашето обикаляне покрай оградата много притеснява и внуците и детето. Вчера в две диаметрално противоположни медии излезе информация, че заплахата идва от Пеевски. Това ме притесни. Всичко съм чул за Пеевски. Сега това би било с един куршум, два заека”, каза още Борисов.

Според Борисов заплахата е свързана с позицията му по отношение на войната в Украйна.

“Също ме разтревожи, че “Възраждане” потвърди, че работи с ПП-ДБ. Започнаха да се отричат. Не им вярвайте, това са много лицемерни хора”, добави още той.

Борисов коментира и връщането на Брендо: “Хубаво е, че е в жив. Ще каже как е дошъл”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X