https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноДимитър Рачков-младши заминава да учи изкуство в Париж

Димитър Рачков-младши заминава да учи изкуство в Париж

Какво друго да учиш освен изкуство, когато баща ти Димитър Рачков е любимият актьор на България, а майка ти Христина Апостолова освен актриса е най-талантливата сценаристка на тв сериали?

Така предопределен изглежда пътят на Димитър Рачков-младши, току-що завършил Френския лицей в София и вече приет във висше училище по изкуствата в Париж.

И Митачето завърши! На добър час, тате! Смело и отговорно напред, ние винаги ще те подкрепяме и обичаме. С тези бащини думи големият Рачков се похвали пред приятелите си в социалните мрежи и пусна снимки от бала на сина си. Всъщност тържеството, на което родителите му събират близките и огромния си приятелски кръг, е 5 дни преди абитуриентския бал.

За важния ден се събира цял родителски комитет, тъй като част от семейството на малкия Митко е и сегашният служебен министър на туризма Евтим Милошев. Той е мъж на Христина и двамата имат още един син – 12-годишния Петър. Децата израстват заедно, затова и Пепе – както зрителите го помнят от сериала “Откраднат живот”, е сред най-важните участници на празника. “Беше като асистент на хирург, мълчаливо му подаваше всичко, което му трябва на Митето”, разказва с усмивка майка им пред “24 часа”.

Още преди артистичната кариера на Пепе тя самата пише реплики и за големия си син, който също беше част от “Откраднат живот”. Първите стъпки на Митачето обаче са доста по-рано – едва на 7 години и половина е, когато получава роля в постановката “Скакалци” на Ст. Л. Костов в Сатиричния театър.

Да го изпратят по пътя му, на бала му бяха Христо Стоичков, Мария Илиева, Герасим Георгиев-Геро, Софи Маринова, Криско, Любо Киров, Захари Бахаров, синът на Маги и Кремена Халваджиян – Бедрос, със съпругата си Александра и много други приятели на прочутите родители.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X