https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораГлавчев: До края на годината строителите на отсечката Мездра-Лютидол са поели ангажимент...

Главчев: До края на годината строителите на отсечката Мездра-Лютидол са поели ангажимент поне едната лента да бъде отворена за движение

До края на годината строителите на отсечката Мездра-Лютидол и пътен възел Новачене са поели ангажимент поне едната лента да бъде отворена за движение, обяви служебният министър-председател Димитър Главчев, който заедно със служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова проверяват необходимостта от затварянето на отсечката Ботевград-Мездра и изпълнението на строителните дейности на отсечката.

Виолета Коритарова заяви, че абсолютно е било наложително да се затвори пътят, за да се довършат съоръженията по него.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) съобщиха, че движението по участъка Мездра – Лютидол- пътен възел “Новачене“ се ограничава от 24 юни за довършване на разширението на път Е-79. От АПИ се извиниха за причиненото неудобство на шофьорите и на гражданите, през чиито населени места ще преминава транзитният трафик. Според предоставената информация обходният маршрут за автомобили до 3,5 т е път III-1004 – Паволче – Челопек – с. Лютиброд – Елисейна – Своге – околовръстен път на София и обратно.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X