https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиБенатова: Арестът на Нико Тупарев е знак за пренареждане на медийния пазар

Бенатова: Арестът на Нико Тупарев е знак за пренареждане на медийния пазар

Известната журналистка Миролюба Бенатова коментира ареста на един от най-влиятелните тв продуценти у нас- Нико Тупарев. Той продуцира предавания като “Ергенът”, “Биг брадър”, “ВИП брадър”, “Денсинг старс”, “Стани богат”, “Игри на волята”, “Черешката на тортата”, “Хелс кичън” и др.

“Арестът на Нико Тупарев е знак за пренареждане на медийния пазар. Някой е запретнал ръкави и е подкарал всички браншове. По принцип бюджетите на частните телевизии и тяхното харчене, са проблем на собствениците, а обикновено спорове между съдружници или конкуренти, не се решават с прокуратурата и наказателния кодекс. Но понякога, когато знаците не са взети под внимание, идва полицията. Медийните империи се прекрояват.

В новините на bTV такава новина нямаше. NOVA я съобщи с едно изречение. БНТ преразказа сигнала до КЗК накратко. Нищо не се разбра по същество. Освен, че един – до вчера незаобиколим фактор в медиите, вече е с белезници. С този арест се дават знаци на влиятелни фигури в телевизиите, вероятно и на собствениците. Кой ще хвърли кърпата с малко бой, ще се разбере скоро.

През април Тупареви са разпитвани за поръчителство на убийство на съдружник.”, коментира още Бенатова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X