https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаХюсни Адем положи клетва като депутат от ДПС на мястото на Филиз...

Хюсни Адем положи клетва като депутат от ДПС на мястото на Филиз Хюсменова

Хюсни Адем положи клетва като народен представител от ДПС от Трети изборен район – Варненски в началото. Той заема мястото в парламента на Филиз Хюсменова, чиито пълномощия бяха прекратени след подадена от нея оставка.

Според приетия дневен ред за настоящата седмица, депутатите ще изслушат днес служебните министри Виолета Коритарова и Калин Стоянов.

Служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ ще бъдат изслушани относно напредъка на строителството на скоростния път Видин – Ботевград. Министър Коритарова ще представи пред парламента и информация за напредъка по изпълнението на Инвестиционната програма за общински проекти.

След това е предвидено изслушване на служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов относно доброволното предаване на издирвания с червена бюлетина на Интерпол Евелин Банев-Брендо за изтърпяване на влязла в сила присъда, постановена срещу него през 2018 г., с която му е наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от шест години.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X