https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоДраг състезание с мотори ще се проведе в Русе днес

Драг състезание с мотори ще се проведе в Русе днес

Днес, на изхода на Русе след „Метро“ в посока София, ще се проведе дългоочакваното драг състезание, част от годишния мото събор на Мото клуб „Дунавски братя“ за 2024 година. Събитието е планирано да започне от 13:00 часа и обещава да бъде истинско шоу за любителите на моторите и скоростта.

Мотосъборът започна вчера в живописната местност Стълпище край Мечка и включва разнообразни активности, които привличат стотици участници и зрители от цялата страна. Драгът е едно от най-очакваните събития, където състезателите ще се изправят един срещу друг в различни класове:

  • Chopper
  • 600 cc STOCK
  • 600 cc OPEN
  • 750-900 cc
  • 1000 cc STOCK
  • 1000 cc OPEN

В класовете Stock са позволени мотори с минимални модификации, включително изменение във височината на предницата до 2 см, без удължители на задницата и без използване на специализирани ДРАГ гуми или НИТРО системи. Състезателите в OPEN класа ще могат да се изявят с пълно тунинговани машини, без ограничения в модификациите, което обещава остър и непредсказуем битката за първото място.

Организаторите на събора приканват всички фенове на моторните спортове да се присъединят и да се насладят на интензивната състезателна атмосфера и професионалното майсторство на участниците. За още информация и подробности може да посетите Фейсбук страницата на Мото клуб „Дунавски братя“ или да следите събитието директно днес в Русе.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X