https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноДжуди Халваджиян: Лъжа е, че "Скрита самоличност" пада от ефир

Джуди Халваджиян: Лъжа е, че “Скрита самоличност” пада от ефир

“Забавното шоу, в което зрителите са подтиквани заедно с участника да отгатват професиите на непознати хора, предстои да се завърне в ефира през следващите месеци с втория си сезон”, каза пред “24 часа” продуцентът му Джуди Халваджиян, след появилите се в медиите публикации.

Още когато го предлага на Нова тв, е обсъждано заснетите епизоди да бъдат разделени в два сезона, като първите показани серии ще тестват интереса на публиката. Шоуто наистина спря малко преди края на първия сезон, но причината е лятната програма и мачовете от Европейското първенство по футбол, обясни Халваджиян.

По думите му излъчените епизоди са събрали по-голяма аудитория от показваните по същото време продукции на прекия им конкурент bTV. Предаването е било предпочитан избор на хората в активна възраст – 18-59 години, които са най-привлекателни за рекламодателите.

“Финалът на шоуто е гениално замислен като драматургия. В него се появява роднина на някоя от скритите самоличности и участникът трябва да я разпознае. За целта трябва да внимава за улики още от началото на играта. Този финал може да обърне резултата изцяло, но пари нали не се дават току-така”, казва Халваджиян.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X