https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораИвелин Михайлов: "Величие" не се цепи, тя е като влак - едни...

Ивелин Михайлов: “Величие” не се цепи, тя е като влак – едни се качват, други слизат, но продължава

“Това, което ще споделя, не представлява разцепление на партията или край на идеята, с която сме дошли, защото партията и идеята съществуват. те са като влак – някои хора се качват на него, други слизат, но той продължава да върви”.

Това каза идеологът на “Величие” Ивелин Михайлов в изявление на живо, в което обяснява за драмите в партията от последните дни, както и за заплахите, които твърди, че е получавал от шефа на парламентарната група Николай Марков.

Около партия “Величие” се случват интересни неща. Това не мога да кажа, че е само вредно, защото осветлява процеса, по който работи Народното събрание, каза Михайлов.

След което каза, че ще представи хронологията на събитията, на само на тези, в които лично е участвал.

След едно интервю, на 15 юни полковник Марков ме дръпна до едни коневръзчета. Беше ми казано, че има предложение, че ние можем да поемем някакво министерство, да покажем какво можем, като например жп транспорта, където ние имаме идеи. Каза ми, че ако подкрепим някакво правителство и така ще се оправят другите проблеми, които имаме. В България има практика, че когато някой иска да работи, то на него му се правят проблеми или да кажем това е българска врътка – появява се създател и избавител на проблеми и ти си абониран да плащаш, каза Михайлов.

Аз му казах, че сме обещали на хората друго нещо, не можем да оправим комините на потъващ кораб, а трябва да оправим самия кораб. Полковиникът нищо не ми каза, но аз видях, че има някакво разколебаване. Затова направихме един молебен, да обещаем пред Бог, че ще изпълним обещанията, които сме дали на хората. След това му казах, че ако някой го изнудва да ми каже и аз ще направя всичко публично. Той ми каза да изчакам. Аз обаче го обявих и през това време той ме риташе по краката. След това и с Виктория Василева говорих, която също ме караше да гласуваме за правителство на ГЕРБ, понеже било редно като най-големи, освен това ни обещават такива неща, че ще можем да направим нещо, разказа още създателят на Историческия парк.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X