https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиНевена Цонева била на косъм от смъртта

Невена Цонева била на косъм от смъртта

“Видеостена по време на концерта ми в Червен бряг щеше да падне върху мен на сцената и да ме убие”, разкри пред “България Днес” Невена Цонева. За щастие, допълва изпълнителката, тя успява да отърве кожата. Само секунда преди сгромолясването на стената нейният озвучител грабва експевицата на Слави Трифонов за ръката и буквално я извлича от сцената.

“Размина се без инцидент. От екипа успяха да завържат с въжета видеостената, която вече се беше прегънала и аха да падне”, разказва гласовитката от Севлиево.

Напоследък на Цонева и на любимия ѝ мъж Венелин Венков – Венко, също бивш барабанист на “Ку-ку бенд”, не им върви особено. Според слуховете Венко имал здравословен проблем, който половинката му неизменно прикрива от “широката публика”. Именно той е станал причина двамата да напуснат Слави, тъй като според хора от гилдията на музиканта му идвали в повече ангажиментите към неговия бенд. Невена разчитала, че всепризнатите организационни и озвучителски умения на житейския и творческия ѝ партньор в съчетание с нейната певческа популярност ще им помогнат да се задържат на гребена на вълната.

“С Венко наскоро създадохме собствена група. Тръгваме с концерти из цялата страна още през септември. И сега имаме много ангажименти. Репертоарът ми е изцяло от нови песни”, сподели за вестника красавицата.

Певицата, която от близо две години води свой подкаст за паранормални явления, доскоро също е имала здравословни несгоди. “Много тежко преживях смъртта на баща ми. Сърцето ми буквално беше разбито. Искаха дори да ми правят операция. Но открих един алтернативен метод на лечение и успях да победя болестта. Днес съм напълно здрава”, довери за “България Днес” Невена Цонева.

Но преди да възстанови формата си, красавицата е нападната от още едно опасно заболяване – латентна туберкулоза, която за неин късмет била в начален стадий. С много воля и подходящо лечение експевицата на Слави Трифонов отново излиза победителка. Не се радва обаче дълго: малко по-късно ѝ откриват бактерията хеликобактер в стомаха и лекарите ѝ предписват куп антибиотици. “Аз отказах да ги пия и реших да се лекувам с хомеопатия”, доверява бившата солистка на “Ку-ку бенд”. Започнала да се жабурка с една супена лъжица сребърна вода три пъти дневно и изчистила напълно организма си от коварната бактерия, причиняваща язва и рак, хвали се самата изпълнителка.

Половинката на известния барабанист е категорична, че за нея “няма почивка”. “Най-важното за мен винаги е била професията”, убедена е тя. “Няма да ходим никъде през лятото с Венко. Аз съм си на планина, тъй като живеем в къщата ни в Априлци, в подножието на Балкана, близо до Троян”, уточнява Цонева.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X