https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниБялаТрима пострадали в два отделни пътни инцидента в Русенско

Трима пострадали в два отделни пътни инцидента в Русенско

На 30 юни около 20:47 ч. на второкласен път 51, в района на км.29, посока гр. Бяла – гр. Попово, 18-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“, на прав пътен участък и суха настилка, е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътя вляво по посока на движение като е допуснал ПТП с материални щети и двама леко ранени.

При произшествието са пострадали две пътнички – 18-годишна с контузия на стомах и 14-годишна с контузия на гръден кош. Те са били прегледани в МБАЛ – Бяла и освободени за домашно лечение. Полицейски екип от РУ – Бяла е документирал инцидента по административен ред.

На 1 юли около 16:30 ч. на общински път Русе – Щръклево, в района на км 6, лек автомобил „Форд Фокус“, управляван от 62-годишен, който при избиране скоростта си на движение не се е съобразил с ширината на пътното платно, загубил е контрол, отклонил се е вляво и се е блъснал в крайпътен скат.

След преглед в УМБАЛ „Канев“ в Русе водачът е освободен за домашно лечение с диагноза – натъртване на гръден кош. Произшествието е документирано по административен ред от екип на пътна полиция с причина – несъобразена скорост.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X