https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПеевски: Всички хора в България искат правителство, аз ще го изпълня

Пеевски: Всички хора в България искат правителство, аз ще го изпълня

“Такова нещо се опита да направи. Аз ще изпълня волята на хората. Хората в цялата страна съм ги видял – искат правителство. България трябва да има правителство. Ние трябва да се грижим за хората. Аз като лидер на ДПС съм отговорен само пред хората на ДПС. Това е спазване на устава на ДПС. ДПС се управлява от своя председател”.

Това каза в кулоарите на парламента Делян Пеевски, след като по-рано днес депутатът от групата Рамадан Аталай обяви пред bTV, че почетният председател на движението Ахмед Доган е препоръчал да не се подкрепя правителство с първия мандат.

“В личен план – не. В партиен – ще изпълня волята на хората”, отговори той ная въпроса има ли разрив в отношенията му с Доган.

“Аз съм председател на ДПС”, лаконичен бе Пеевски на репортерски въпрос взел ли е движението от Доган.

“ДПС трябва да изпълни волята на своите избиратели. Нашите избиратели са ни пратили тук, за да имаме правителство. Ако нямаме правителство с първия, втория или третия мандат, ние подаряваме на Путин и на всякакви спасители България”, добави той.

Пеевски говори публично за първи път от 20 юни насам, като досега не бе коментирал нито би ли подкрепила партията му кабинет на малцинството на ГЕРБ, нито нито разцеплението в партията през последните седмици.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X