https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаДжейхан Ибрямов: Решението за свалянето на доверието е взето под натиск, ще...

Джейхан Ибрямов: Решението за свалянето на доверието е взето под натиск, ще остана независим депутат

Решението за свалянето на доверието е взето под натиск от страна на ръководството, каза народният представител от Търговище Джейхан Ибрямов пред БТА.

„Няма какво да ме изненада, защото познавам тези хора, работил съм с тях от години. С повечето сме били и в младежката организация на ДПС“, коментира той.

Ибрямов каза още, че познава добре и областния лидер на партията в Търговище Хамди Илиязов. „Изключването не довежда до запазването на целостта на партията, а нашата идея е точно тази. Така не се ръководи сериозно структура като търговищката организация. Целостта на ДПС е много важна“, категоричен бе той.

Джейхан Ибрямов съобщи, че днес в Народното събрание се събира подписка за отстраняването му от парламентарната група на ДПС. „Каквото и да се случи, ще остана независим народен представител, защото имам отговорност към избирателите от региона и пред целия български народ“, допълни депутатът.

Джейхан Ибрямов каза, че още снощи е получил обаждания с извинения от голяма част от хората, подписали документа в Търговище. „Не съдя колегите, които са се подписали, не съдя и Хамди Илиязов, но нека обстойно се запознаят с Устава на партията“, завърши Ибрямов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X