https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаКостадинов: Виждаме бунт в ДПС

Костадинов: Виждаме бунт в ДПС

“Виждаме бунт в ДПС. Искам да призова хората, които не се поддават, да излязат и да кажат какво се е случило вчера в движението и какво се случва напоследък”, каза пред Нова ТВ лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

“Погледнете устава на ДПС – има ли процедура един съпредседател да изключи друг? Не. В ДПС има много сериозен разлом, в който виждаме борба за власт между еничари и турци. Хората, които са създали тази партия, смятат, че в момента тя се превзема отвътре. Пеевски е огромна заплаха за националната сигурност”, каза Костадинов.

“Последният случай, който беше със създаването на ДОСТ и когато Местан се скри в турското посолство, Доган успя да го смачка, но тогава той беше водеща фигура в ДПС”, продължи той.

“Вчера показахме, че можем да обуздаем амбицията на ДПС. Ако тези политически партии, които защитаваха идеите си в кампанията, ги защитят и сега в парламента, ще имаме правителство”, уверен е Костадинов. Той настоя, че партията му е търсена за правителство от другите в предишни парламенти и не е била в изолация.

“Въпросът е на кого ще даде третият мандат президентът? Моето уважение към останалите, но единствената опозиционна партия, която не е била в управлението и седи стабилно, е “Възраждане””, подчерта той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X