https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаМарков: Има много тежко зависими депутати, които не могат да взимат самостоятелно...

Марков: Има много тежко зависими депутати, които не могат да взимат самостоятелно решения

“Има много тежко зависими депутати, обвързани в различни финансови схеми и те не могат да взимат самостоятелно решения”. Това каза пред журналисти в парламента председателят на “Величие” Николай Марков.

“Много е сложно да се определи дали ще има разцепление и във “Величие” заради една моя грешка – Ивелин Михайлов. Той е човек със семпъл ум и посткомунистически възгледи, които аз не изповядвам. Има записи, в които той говори за министерски постове”, допълни Марков.

Според него отговорността за съставяне на правителство е в ръцете на големите три политически сили в парламента.

“Винаги има варианти и отговорността е на пръвите три политически сили. Ние предложихме на президента това, което трябва. Направихме го публично. Ако се стигне до нас, е ясно какво ще направим. По-скоро си мисля, че ДПС и ГЕРБ са тези, които трябва да намерят решението, въпреки разцепването в ДПС, което казвате. Има и здрави сили, които смятам, че ще поемат отговорност за това, което следва, трябва да бъдем по-търпеливи”, каза още Николай Марков.

На въпрос какво се има предвид с публикацията му във Фейсбук, че “всичко може да приключи за миг”, той заяви, че “за миг може да приключи човешкия живот, мечтите, партиите”.

Запитан дали би се отказал от председателското място, Марков заяви: “Възможно е и това”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X