https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИвелин Михайлов, "Величие": Разговорите ми с Николай Марков станаха като с полицай

Ивелин Михайлов, “Величие”: Разговорите ми с Николай Марков станаха като с полицай

Не съм заключвал депутати в хамбар. Николай Марков ме потърси март месец, заедно с Йордан Камджалов – казаха, че имат идея да помогнат на странат. Казах, че не искам да съм политик и в парламента, но ще ги подкрепя. Така тръгнаха нещата. Това обясни в “Лице в Лице” идеологът на “Величие” Ивелин Михайлов.

“Исторически парк” няма смисъл, ако няма България. Те са свързани. За мен няма път назад – продъжлаваме с партия “Величие”, добави той.

На следващи избори – в листите ще има други депутати.

За закъснението на Марков при първото заседание на парламента, Михайлов каза: “Не знаех, че Марков е закъснял, бях в Доспат”, разказа Михайлов.

Той преразказа думи на Виктория Василева, която му заявила, че от ГЕРБ са им предложили министерско кресло. Михайлов, обаче, не би съгласен.

“В началото имах доверие на Марков, но той точно след този момент – при него нещо се счупи и промени, после гласуваха за една комисия. До този момент с него сме водили нормален човешки разговор. След това разговорите ни станаха все едно говоря с полицай – казвам му нещо и той започва да ми хвърля присъди. И се зачудих дали е съмишленик, или враг, който гледа да изопачи думите ми”, каза още идеологът на “Величие”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X