https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиКатастрофа на пътя Русе - Велико Търново

Катастрофа на пътя Русе – Велико Търново

Движението по пътя между село Самоводене и Велико Търново е силно затруднено след катастрофа, станала преди около час. Според информацията, предоставена от страницата “Катастрофи и Нарушения в България” във Фейсбук, инцидентът е настъпил в отсечката преди тунелите по пътя Русе – Велико Търново, причинявайки сериозни задръствания и пренасочване на движението.

Самокатастрофата включва един автомобил, който по разказ на очевидци е навлязъл в насрещното платно и се е обърнал. За щастие, няма данни за пострадали хора, но материалните щети са значителни. Разпилян багаж и предпазни колчета са разпръснати по пътя, допълнително усложнявайки обстановката.

На мястото на произшествието са поставени предпазни колчета, които по принцип трябва да възпират шофьорите от неправилни изпреварвания, но в случая те не са били достатъчни, за да предотвратят инцидента. Участъкът не е затворен, но трафикът е пренасочен в една лента, което води до сериозни задръствания.

В момента движението в района е изключително натоварено и шофьорите се призовават да бъдат внимателни и търпеливи. На място има полиция, която регулира трафика и помага за разчистване на пътя.

Очевидци на инцидента споделят, че автомобилът внезапно е навлязъл в насрещното платно и се е обърнал на покрива. Въпреки че няма пострадали, инцидентът е предизвикал голямо неудобство за пътуващите в района.

Властите предупреждават шофьорите да избягват района, ако е възможно, и да следят за актуална информация относно трафика. Очаква се движението да бъде напълно възстановено в рамките на няколко часа, след като бъдат премахнати всички препятствия от пътя.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X