https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаКатинчарова: Причината за напускането ни на парламентарната група на "Величие" е загубено...

Катинчарова: Причината за напускането ни на парламентарната група на “Величие” е загубено доверие към ръководството на групата

“Причината за напускането ни на парламентарната група на “Величие” е загубено доверие от наша страна в лицето на ръководството на парламентарната група”, заяви по време на брифинг в парламента Красимира Катинчарова, народен представител от 27-ми МИР Стара Загора.

“Каузата на “Величие” е да се осветляват проблемите на хората. На всички беше ясно, че с 13 човека не можем да участваме в творенето на закони”, каза Лариса Савова.

От партията заявиха, че още днес ще депозират законопроект в Народното събрание като независими народни представители. И допълниха, че няма да подкрепят никакво правителство в това НС.

На въпрос предлагани ли са им пари за подкрепа на ГЕРБ, от “Величие” подчертаха, че “не са им предлагани нито пари, нито празни чекове.

“Ние работихме в невъзможна атмосфера. Напускаме, защото така не може да се работи”, категорична е Красимира Катинчарова от “Величие”. “Ние се люшкахме между страх да не сбъркаме, учене в движение как се случват нещата и липсата на подкрепа от ръководството, което не следва това, което ни е изпратило тук”, допълни тя.

Депутатите, подали заявления, са Красимира Катинчарова, Юлиана Матеева, Павлин Петров, Ирена Негинова, Лариса Савова, Росица Калинова. С напускането на шестимата парламентарната група престана да съществува.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X