https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДжевдет Чакъров след срещата с Доган: ДПС не функционира нормално, има напрежение

Джевдет Чакъров след срещата с Доган: ДПС не функционира нормално, има напрежение

След седмица на политическо напрежение и разделения в групата на ДПС част от членовете на Движението отиват при почетния председател Ахмед Доган в резиденцията му в Росенец.

След срещата Джевдет Чакъров заяви:

“Проведохме задълбочено обсъждане с нашия почетен председател. Видно е, че има натрупано напрежение. ДПС не функционира нормално и да се върне към нормалното. Връщане назад няма и за напред трябва да се възстанови нормалност. Очаквайте в скоро време обръщение на нашия почетен председател. Нашите колективни органи не функционират и това повече не може да продължава”.

Той беше категоричен, че трябва да има стабилност в страната и “трябва да се положат всички възможни усилия за съставяне на правителство”.

“Виждаме какво става с права за възстановяване и устойчивост. Виждаме какво става с европейските програми. Има какво да направим”.

В следващите дни се очаква официална позиция на Доган с решения, взети след днешната среща в “Росенец” с изключения от парламентарната група на Движението Рамадан Аталай, председателя на партията Джевдет Чакъров и останалите 16 депутати, които гласуваха против проектокабинета на ГЕРБ- СДС.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X