https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДелян Пеевски събра областни представители на ДПС, но не всички

Делян Пеевски събра областни представители на ДПС, но не всички

Делян Пеевски събра близките до него областни представители на ДПС. Срещата се провежда в хотел “Маринела” и ще е закрита за медиите.

Най-вероятно на нея ще бъде обсъдена ситуацията в партията. Засега не се забелязват представители на областите Разград и Силистра. Възможно е и други да отсъстват.

В събота в сараите на Доган на “Росенец” се събраха 17-те депутати, послушали го да не подкрепят кабинета на Росен Желязков. След срещата пред медиите Чакъров заяви: “Връщане назад няма и ДПС трябва да се върне в своя нормален вид и своята автентичност”. И отново настоя, че решенията в партията трябва да се взимат от колективните органи, и то след обсъждания. Че “връщане назад няма”, повтори в неделя и изключеният от групата Джейхан Ибрямов.

За единение заговориха и Ахмед Доган, и Делян Пеевски на 13-ия ден от началото на драмите в ДПС по време на срещата.

Почетният председател Доган го направи чрез говорители в лицето на Джевдет Чакъров, Джейхан Ибрямов и Рамадан Аталай, но лично запази мълчание.

Председателят Пеевски – чрез необичайно дълга и емоционална позиция, в която обясни, че няма противопоставяне и конфликт между него и Доган, че истинската тема е за новото начало в партията и че води война с дерибеите, забогатели на гърба на ДПС.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X