https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораХалилов: Изключването на депутати от ДПС е гласувано с подписи на празни...

Халилов: Изключването на депутати от ДПС е гласувано с подписи на празни листове

“Очаквам още хора да бъдат изключени от ПГ на ДПС. В пленарна зала научихме, че вече не сме част от групата. Изключването е било гласувано на със събрани подписи празни листове – не са знаели за какво се подписват”, каза в студиото на “Здравей, България” Тимур Халилов, който е един от изключените от парламентарната група на ДПС и вече е независим депутат.

“В протокола има 27 имена, само 25 са го подписали. Не сме били поканени на заседание, не е имало дебат. Някой представил ли е основание за изключване? Ако имаше заседание за всички, резултатът щеше да е различен. Изборът на ръководство на парламентарната група е работа на политическия орган на партията, но той не е бил събран”, допълни той.

Според него всеки ден се увеличават получените от областните структури декларации в подкрепа на Доган.

“Няма да има среща на “Росенец” този уикенд. Текат динамични процеси, подкрепата за г-н Доган расте лавинообразно. Не съм член на ПГ на ДПС, но съм депутат на партията и ще участвам на заседанието на Централния съвет”, разкри Халилов.

Той потвърди, че има депутат, върху когото е оказван натиск, за да даде подписа си.

“Не може да се позволи да се работи така, ако това е новото начало, твърдо решени сме то да приключи, категоричен е депутатът.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X