https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораФБР: Томас Матю Крукс е човекът, опитал да убие Доналд Тръмп

ФБР: Томас Матю Крукс е човекът, опитал да убие Доналд Тръмп

Томас Матю Крукс е стрелецът, опитал да убие Доналд Тръмп по време на предизборен митинг в Пенсилвания. Това стана ясно, след като ФБР пое разследването за опита за убийство на бившия американски президент. Според таблоиди мъжът е бил на 20 г. от Пенсилвания. От службата не са знаели, че на покрив извън периметъра на републиканския митинг е имало човек. Разбрали едва след началото на стрелбата, стана ясно от тяхна пресконференция.

„Тази вечер имахме опит за убийство на нашия бивш президент Доналд Тръмп”, каза полевият служител на ФБР Кевин Роджек. Допълни, че това все още е активно местопрестъпление, като посочи, че на мястото има няколко агенти, които разследват.

Бившият президент на САЩ каза, че е почувствал как куршум раздира кожата на ухото му, откъдето започнало да му тече проливно кръв, докато го извеждат от сцената. Изстрелите дошли от въоръжен мъж на покрив извън периметъра на митинга му в Бътлър, Пенсилвания. Макар опитът за убийството на Тръмп да е неуспешен, един човек в публиката е загинал, а други двама са тежко ранени – всички те са възрастни мъже.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X