https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораМладежкото ДПС иска оставката на Станислав Анастасов

Младежкото ДПС иска оставката на Станислав Анастасов

Младежко ДПС иска незабавната оставка на заместник-председателя на движението Станислав Анастасов, става ясно от позиция, разпространена до медиите.

Припомняме, че младежите от ДПС застанаха до почетния председател д-р Ахмед Доган и неговото решение за оставката на Пеевски и приближените му.

Младежите от ДПС настояват за оставката на Анастасов заради “регулярно изричане на неистини, свързани с представители на младежката структура, целящи срив на реномето и изкуствено всяване на напрежение сред редиците на движението”. ОЩЕ: ДПС без Пеевски: Младежите застанаха зад Доган

Младежите визират последните изявления на Анастасов в ефира на Нова Телевизия, свързани с представители на младежката структура.

“Без никакви доказателства, Станислав Анастасов, обвини единият от председателите на Младежко ДПС Танзер Юсеинов и Алекбер Абил, член на Националния съвет на Младежко ДПС, че са обикаляли страната и са убеждавали младежите, че имат договорка да си сътрудничат с Васил Божков. Втората лъжа по адрес на членовете на ръководството е, че тайно са изпращали имейли от негово име”, алармират младежтиие.

Те заявяват, че тези твърдения, не кореспондират с реалността и са откровени неистини.

“Призоваваме членовете и симпатизантите на партията, както и цялата общественост да не се поддават на подобни внушения. Ние, младите хора в ДПС, вървим с гордо вдигнати глави по пътя на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган”, се посочва още в позицията.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X