https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПП-ДБ към Румен Радев: Кризите изискват нестандартни решения

ПП-ДБ към Румен Радев: Кризите изискват нестандартни решения

От “Продължаваме Промяната” – “Демократична България” дойдоха на “Дондуков” 2 за среща с президента Румен Радев. Коалицията поиска тази среща, за да обсъдят с държавния глава актуалната политическа обстановка и възможностите за решаване на политическата криза.

“Жегата отвън съвпадна с горещото политическо лято. Тази сложна обстановка изисква диалог, както и своевременни оперативни решения”, каза президентът Румен Радев.

“Същината на кризата днес е, че същите партии, които се събраха, за да свалят редовните правителства, сега не могат да се съберат, за да направят тяхно редовно правителство. Какво постигнаха с това? Тези въпроси нямат отговор. Кризите изискват нестандартни решения. Предлагаме нестандартно решение, в чията същина е борбата с корупцията. Искаме да предложим пакет от закони и решения, с които да направим тази липсваща крачка, с която да помогнем да се разчисти политическата система от корумпираните лица. Предлагаме декларация, в която са поставени тези важни стъпки, които трябва да се направят и ще търсим широка политическа подкрепа за нея”, заяви Николай Денков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X