https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБорисов: Трябва да има наказания и превенция срещу пожарите

Борисов: Трябва да има наказания и превенция срещу пожарите

Като пожарникар не мога да не поздравя моите колеги, които са изключително смели момчета. Те вършат огромна работа при пожари, наводнения и бедствия. Политиците трябва да си мерят думите, когато се изказват за тези професии – пожарникари, полицаи, военни. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Този, които хвърля фаса от колата, а след него магистралата затворена, не трябва ли да понесе отговорност, за да знаят другите, че така не се прави. Къде е превенцията? Да купят баки на Спартаните и “Кугар”-ите, но и 33 да направим нямат смисъл, ако няма превенция към човешката глупост и извършителите, обясни още Борисов.

Ние сме тези, които вършат работа, а не самохвалци, каза още той. И обясни на кмета на Пловдив, че трябва да се работи бързо по Околовръстното.

Сега всички говорим за земеделците и тежката им година с жега, градушка. В такива години държавата може да бъде по-добър партньор и да е гъвкава с помощта. При лоша година данъците могат да са 5%, може да има и по-добри решения, но искам бързи и яростни решения, каза още Борисов.

Ние научихме българите да карат без пари. Минаваме в Сърбия, Румъния, Турция, Гърция и почваме да плащаме. Минаваме в България и нищо не плащаме, а говорим за състоянието на пътищата, каза Борисов и обясни, че това е една то най-големите му грешки. И обясни, че по този начин пътищата ще могат да се поддържат. Имало и лотове, които могат да се дадат на концесия.

Разпадането на ДПС ги направи втори и виждаме в каква изолация изпаднахме. За нас тези избори трябва да са последни. Не минавайте червената линия на езика, защото това може да е страшно разделение, каза Борисов. И поиска от хората в партията “рязко да коригират изразните средства”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X